хора сложих аларма на 147 цата ми която я вьрзаха в самият ключ всичко беше ок работи 2 дни докато не я дадох на авто мивка след това не работеше отидох при хората които я сложиха не можаха да намерят проблема и ме пратиха в алфа ходих и там и те ми казаха че ключа не подава сигнал и нов ключ струвал 300 лева какво да правя да сменям ключа ли ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ключа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениехора сложих аларма на 147 цата ми която я вьрзаха в самият ключ всичко беше ок работи 2 дни докато не я дадох на авто мивка след това не работеше отидох при хората които я сложиха не можаха да намерят проблема и ме пратиха в алфа ходих и там и те ми казаха че ключа не подава сигнал и нов ключ струвал 300 лева какво да правя да сменям ключа ли ?sigpic
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениеама отидох в алфа и един приемчик взе ключа и каза че тои бил развален не излъчвал нищо дали е така ?0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеПродължавай да ходиш и се чуди кво става после
Comment
Comment